+4542679011 mail@fotograferne.net

Er du amatørfotograf og har du blod på tanden

Er du amatørfotograf og har du blod på tanden til at give dig i kast med at fange nogle af de smukkeste billeder i verden, så gælder det også om at opsøge de steder i verden, der besidder mest skønhed. Der er rigtig mange gode steder i verden og skønhed handler også om, hvilken type fotograf du er.

Nogle er meget optaget af betonjunglen og af at fange politiske billeder i forskellige henseener. Mennesket har også lagt krop til mange skønne fotografier. Men er du naturfotograf, så er der for dig fantastiske steder at finde. Et af de steder i verden, der kan prale af at have en natur udover det sædvanlige, er det afrikanske paradis, Tanzania.

Tanzania har så mange facetter, der gør landet spektakulært at skyde nogle anderledes og meget unikke billeder. Hvis du har fotografering som en af dine store hobbyer, bør du tage en tur til dette land, der  rummer både en smuk natur og et bredt dyreliv, hvorfor det også betragtes som værende det land i verden med de bedste safarimuligheder.

Naturen i Tanzania

Tanzanias natur er en af de mest varierede og fantastiske i verden. Det varme klima og landets beliggenhed delvist ud til kysten giver et terræn, der strækker sig fra flade savanner midt i landet til frodige skovområder, smukke sandstrande og endda et af verdens højeste bjerge.

De forskellige naturområder giver adgang til nogle fantastiske billeder. De frodige skove har en palet af farver, der står med en flot kontrast til hinanden. Det smukke område, Zanzibar, der ligger ude ved kysten, giver nogle flotte scener. Især når solen står op ud over Det indiske ocean i øst. Her er Zanzibar et af de flotteste steder i verden.

Bjerget Kilimanjaro er i sig selv en rejse til en helt ny verden. På vej op ad bjerget mæder du forskellige klimaer og du vil se naturen skifte, eftersom du bevæger dig op. Det helt store gevinst når du, når du kommer helt op på toppen og kan fange den ekstraordinære udsigt ud over hele området.

Safari i Tanzania

Dyrelivet i sig selv giver anledning til at få nogle anderledes billeder med hjem fra din rejse fra Tanzania. Om det er løver, elefanter, aber, flamingoer, strudse eller endda leoparder du vil fange på billedet, har du mulighed for det på en safari.

Dyrene i savannen er helt vilde, og du kan fange deres levevis på tæt hold på en safari. På bare én safari vil du se en bred vifte af dyr, og denne safari anses derfor som en af de smukkeste i verden. Vil du se Afrikas dyr, er Tanzania altså stedet.

Contents