+4542679011 mail@fotograferne.net

I min tid som faguddannet fotograf

I min tid som faguddannet fotograf havde jeg adskillige stillinger, som gav mig værdifuld erfaring. Desuden drev jeg også egen fotografisk virksomhed i en årrække. Tidligere har jeg beskæftiget mig en del med reklame/teknisk fotografering, men dette er ikke længere hvad jeg hovedsageligt fokuserer på. Portrætter har altid haft min store interesse, og jeg vil også meget gerne lave endnu flere flotte landskabsbilleder og blomsterbilleder. I sin tid fik jeg enkelte billeder optaget på internationale udstillinger for fotografisk kunst, bl.a. i Spanien og Tyskland, og jeg havde også et portræt med på Charlottenborg, dengang Remfeldt arrangerede fotografiske udstillinger der. Mit omfattende fotografiske udstyr, er nu suppleret med indkøb af nyt apparatur.

Dersom De muligvis kunne have interesse i en fotografering, så er De velkommen til at kontakte mig, pr. telefon, brev, eller e-mail. De er også velkommen til, efter aftale, at aflægge et besøg og se nogle af mine billeder.

Om selve fotograferingen:

Tidsbestilling for fotografering er nødvendig. En optagelse vil normalt tage 1 – 2 timer. Selvfølgelig afhænger det meget af, om det drejer sig om få eller mange billeder, sort/hvid eller farve, og om det er med kamera i mindre eller i stort format. Dette aftales forud for fotograferingen.
Efter denne optagelse vil jeg normalt anbefale, at jeg laver råprøver til påsyn. Så kan man selv se hvilke af billederne man måtte ønske. Det skal dog bemærkes at råprøverne ikke er farvekorrigerede.
Det er muligt, alt efter Deres behov, at bestille små, mindre, eller store billeder. Dog vil jeg gøre opmærksom på, at et billede oftest virker langt bedre, når det er udfærdiget i stort format. Jeg arbejder med digital billedbehandling og fotografering, samt sammensætning af reklamemateriale.

Jeg prøver at fange skønheden i tingene, sommetider med lidt hjælp fra computeren, som dog ikke er til den store hjælp medmindre udgangsmaterialet er godt nok. Derfor er jeg altid særdeles omhyggelig med at tage mine billeder på den helt rigtige måde, for det er lettere at få det bedste ud af noget, som er godt til at starte med.

 

Contents