+4542679011 mail@fotograferne.net

Lone Brand

Professional fotograf

Som fotograf bevæger jeg mig primært inden for den dokumentarisk genre med fokus på at fange øjeblikket – ikke skabe det. Jeg benytter mig derfor også helst af de omgivelser og det lys, der er på lokationen, men har et mobilt studie med baggrunde og lys, som kan anvendes både indendørs og udendørs efter behov.

Om Mig

Jeg elsker at arbejde med mennesker på nærmest alle måder, og selv om jeg ikke har kameraet i hånden under dette arbejde, så bidrager det stadig til min udvikling som fotograf. Jeg har altid haft en interesse for det gode billede – først som tilskuer, senere som selvlært fotograf. Jeg har udviklet mig meget inden for fotograferingen, og elsker at fange de rigtig gode udtryk og momenter, der vil gøre enhver stolt.

Igennem det dokumentariske udgangspunkt i virkeligheden, ønsker jeg at skabe billeder, der er ægte og ærlige i udtrykket og fortællingen om mennesket, dyret eller stedet, der skal fotograferes. Ved at skabe ro og tryghed i fotograferingssituationen laver jeg billeder, der ofte er kendetegnet ved at være enkle med et roligt udtryk, og med et stort fokus på personlighed.

Min første fotografering med mennesker var som bryllupsfotograf i kirke samt til de officielle bryllupsbilleder, og så var jeg ligesom i gang med det. I dag – lidt klogere, som jeg dog er blevet – var jeg nok ikke hoppet på hovedet ud i en sådan opgave, men jeg gjorde det, og kunden var tilfreds. Jeg nyder at arbejde med mennesker under en portrætfotografering – uanset om det er voksne eller børn, der skal fotograferes. Jeg får kriller i maven – af den gode slags, når jeg tager afsted til en fotografering af dåb, bryllup, konfirmation eller andre store dage.

 

FAQ

Her kan du få svar på de mest almindelige spørgsmål om os, hjemmesiden og det jeg gør. Har du flere spørgsmål? Skriv dem i kommentarfeltet herunder, og jeg vil svare på dem hurtigst muligt…

Om fotograferingen
  1. Hvor kan jeg blive fotograferet?
  2. Hvilket tøj skal jeg have på?
  3. Hvad betaler jeg for?
Andet
Hvornår træffes du bedst?
Er du uddannet fotograf?
Har du selv lavet din hjemmeside?
Om billederne
  1. Redigerer du billederne?
  2. Kan jeg få prints og digitale billeder?
  3. Hvor lang tid kan jeg bestille billederne?
  4. Hvad må jeg bruge billederne til?
  5. Viser du billeder af mig?
  6. Og hvad nu hvis jeg ikke vil have det?

Fotografiske opgaver

Nogle af de fotografiske opgaver jeg har påtaget mig igennem de sidste år varierer utroligt meget. Nogle dage står jeg i en virksomhed og fotograferer erhvervsportrætter. Andre dage er jeg ude, som professionel bryllupsfotograf. Hvor igen jeg på andre dage kan stå og skyde produktfotos eller packshots i mit fotostudio. Som fotograf idag kan man ikke tillade sig at være kræsen og må derfor tage de opgaver der dukker op. Herunder kan i se nogle af de opgaver jeg laver:

Portrætfotografering

Portrætfotografi er en af de ældste og mest klassiske af alle fotogenrerne og derfor laver vi også mange portrætter hos os.

Portrætfotografering
Erhvervsfotografering

Professionelle erhvervsportrætter af virksomhedens ansatte m.fl. Hvert skyder vi 100vis af virksomhedsbilleder.

Erhvervsfotografering
Familiefotografering

Familiefotografering er lidt ligesom portrætfotos, her er der en anelse forskel. Top familiefotografer

familiefoto
Boligfotografering

Boligfotografering og markedsføring der sælger boliger er essentiel idag. Så vigtig at der er kommet en boligfotograf uddannelse.

boligfotograf
Dåbsfotografering

Dåbsfotografering kan være mange ting, og om I vil have dåbsbarnet med en tur med i studioet.

Eventfotografering

Skal i afholde et event i virksomheden eller skal i på et kursus på et større kursus sted i Danmark. Så hyr en eventfotograf.

Eventfotograf
Gravid fotografering

Få foreviget din mave med en gravidfotografering. Et gravid portræt er noget af det smukkesete – det nye liv.

gravid foto
Baby fotografering

Overvejer du baby fotografering? Baby fotografi uden stress. Det kræver en god baby fotograf at lave smukke babybilleder.

babyfoto
Børnefotografering

Børnefotografering i hos en af landets bedste børnefotografer. Smukke, naturlige billeder med personlighed, liv og kant.

børnefotograf
Newborn fotografering

Med en newborn fotografering bevarer du minderne fra den første tid. Newborn foto er for nyfødte der er 0-10 dage gamle.

Bryllupsfotografering

Skal vi skabe noget smukt. Bryllupsbilleder skal være et minde. Lad os stå for jeres kreativ bryllupsfotografering.

Bryllupsfotografering
Boudoir fotografering

Boudoirfotografering er en sensuel fotografering af kroppen med enten synligt undertøj, delvis eller hel nøgenhed. 

boudoir billeder
Produktfotografering

Produktfotografering i topprofessionelt studie garanterer dig super flotte produktfotos der sælger dine produkter.

produktfoto
Konfirmand fotografering

Sæt konfirmanden i fokus. Konfirmationerne i ligger oftest i maj og juni månederne. Book fotograf i god tid.

konfirmand fotograf
Dyrefotografering

Der er fantastiske steder til dyrefotografering lige her, hvor vi bor, selv om de fjerne kyster også byder på et enestående dyreliv.

referencer

Mød mig på de sociale medier

Som alle andre mennesker i det moderne Danmark er jeg, som fotograf selvfølgelig også aktiv på de sociale medier. Jeg synes da i skal kigge derind. Der annoncerer jeg af og til gode tilbud på fotografering og konkurrencer.

Contents