+4542679011 mail@fotograferne.net

Er dit hus sikret mod indbrud og er dit dyre fotoudstyr sikkert i hjemmet?

Er dit hus sikret mod indbrud og er dit dyre fotoudstyr sikkert i hjemmet? Det kan være svært at vide om man skal bruge hængelåse eller om man skal have en rigtig lås i døren og om låsen skal have cylinder. Er du ikke sikker på hvilken lås der kan sikre dit hjem korrekt, så læs med her og få lidt inspiration.

Låse til hoveddør og kælder

Når du  skal vælge en lås til dine døre i huset er det vigtigt at du tager din omgivelser med i overvejelsen. Har du eksempelvis en lukket have, skal du have en sikkerhedslås der er hårdere end standarden, da tyven vil være ude af syne for andre og derved kan bruge værktøj til at få døren op.

Men det er ikke kun husejere med en lukket have der er i tyvendes bog. En åben have og nabo hjælp betyder ikke nødvendigvis at dit hus er sikkert. Det tager ikke en tyv længere at bryde ind i et hus end det gør for din nabo at gå på toilettet. Ydermere er tyve blevet set klæde sig ud som håndværkere og postbude, dine naboer vil derfor ikke altid være klar over om personen er velkommen i din have.  Det er dog ikke nødvendigt med en ligeså sikker lås som hvis du havde en lukket have, da tyvene ikke har mulighed for at bruge larmende værktøj når de bryder ind i et hus hvor alle kan se og høre hvad der foregår.

Kælderdøren ses for mange husejere ikke som en svag dør, men for tyven er denne dør et paradis. Tyven vil kunne komme ind i dit hus både når i er ude og når i ligger og sover om natten, det kan de fordi man sjældent kan høre hvad der foregår i kælderen på et hus.

For at sikre at der ikke er fremmede mennesker i dit hus når børnene ligger og sover, så skal kælderdøren ligeledes sikres korrekt . Bruger i kælderdøren meget, anbefales det at få en god lås med cylinder i døren, da det ikke skal være besværligt for jer at komme ud af døren til dagligt. Bruger i ikke kælderdøren meget kan i vælge at få en mere solid lås på døren, eventuelt en der ikke blot låser døren men ligeledes blokere døren for at blive åbnet uden en nøgle eller kode.

Lås til skuret og til børnenes legehus

Det er ikke til at sige hvad der er værst, at finde ud af at der sover en fremmed mand i haveskuret eller at ens barn støder ind i en fremmed der har valgt at slå sig ned i deres legehus. Så hvordan sikre man at dette ikke sker? Til børnenes legehus kan der sættes en hængelås med kode på, på denne måde kan børnene få koden til låsen og dermed selv komme ind i deres lille hus. Da haveskuret ikke er den vigtigste del af sit hjem kan man vælge at få en hængelås uden cylinder, den er lidt mindre sikker, men låse er ligeledes dyrer og det er vigtigere at bruge pengene på sikkerheden af huset.

Contents