+4542679011 mail@fotograferne.net

Bare ved at se på et portrætfoto et øjeblik får du et indtryk af en person. Sådan et førstehåndsindtryk er super afgørende for, hvordan et menneske bliver opfattet. Det skal du være bevidst om, når det kommer til portrætfotos, der skal bruges erhvervsmæssigt.

Du vil naturligvis gerne opfattes kompetent, venlig og imødekommende. Dit vindende væsen skal gerne stråle ud fra det billede, som pryder din hjemmeside, dit visitkort og så videre. Det sker bedst, hvis du får en professionel fotograf til at lave disse billeder til dig.

Portrætbilleder til erhvervsmæssig brug
Portrætbilleder til erhvervsmæssig brug

Hvad skal dit portrætfoto gerne signalere?

Der er selvfølgelig forskel fra branche til branche i forhold til, hvordan portrætbillederne skal tages, hvor de skal tages og hvad de skal signalere. Den forudgående samtale, som du har med fotografen, er med til at afdække, hvordan dine billeder kommer til at se ud.

Formålet med et godt portrætfoto er jo at tiltrække potentielle kunder, klienter eller lignende. Derfor må billedet gerne være af en god kvalitet, og det må også gerne signalere det, du gerne vil have det til. Det skal gerne vække tillid ved første øjekast.

Forud for sådan et fotoshoot aftaler du alle detaljer med fotografen, sådan at de billeder, du får lavet, bliver lige i øjet.

Hvad skal dit portrætfoto gerne signalere?

Portrætfotos skal ikke undervurderes

At bruge billeder er en meget stærk kommunikationsform. De visuelle indtryk bliver hurtigt lagret og vurderet hos modtageren. Da vi i dag bruger mange billeder i vores kommunikation, så gælder det om at ramme rigtigt i din signalværdi med det samme.

Derfor skal de billeder, som du bruger på din hjemmeside og i din virksomhed være nøje udvalgte, og de bør naturligvis være af en sublim kvalitet. Det bliver du nemlig vurderet på. Du kan derfor starte med at være forud på point ved at få lagt de mest optimale portrætbilleder op på din side.

Brug også gerne de professionelle billeder på de sociale medier. Her kan du meget tydeligt se forskel på amatørbilleder og professionelle billeder. Dine skal nok helst være af den sidstnævnte kvalitet. dermed signalerer du professionalisme i forhold til dit brand og dit firma.

erhvervsfoto

Det gælder uanset om du er ved at etablere dig som selvstændig, eller du skal have opdateret de fotos, du har haft i en periode. Sørg nu for, at det er nogle ordentlige billeder. De siger meget om dig og om din virksomhed.

Fortæl din fotograf, hvad du ønsker, dine billeder skal signalere, og hvad de skal gøre for din virksomhed. Så finder I sammen ud af, hvordan det gøres bedst.