Mad fotografering er et super spændende arbejdsområde, mad billeder taler til de fleste af vores sanser. Overordnet er målet for os, som mad fotografer at skabe billeder, der påvirker tankerne hos beskueren, og som sørger for, at tænderne begynder at løbe i vand. Mad har en helt speciel sanselighed hos os mennesker, og den skal fremhæves på billederne. Bliver billederne bare så gode at man nærmest kan dufte maden via fotografiet, så ved man jo bare man har ramt plet.

Madfotografering, handler for os om at skabe så flotte billeder man føler man næsten kan dufte maden via billedet. Madfotografering er et af vores specialet, med fokus på selvfølgelig maden, de medier billederne møder og endnu vigtigere : jeres målgruppe. Vi leverer altid højkvalitets madfotografering til blogs, restauranter og reklamer og andre tryksager.

Madbilleder til kogebøger, magasiner, brochure samt hjemmesider skal bare skabes på en unik måde, så de “springer frem” på en måde, så folk bare MÅ købe det. Vi bruger derfor en del lækkert lys, rekvisitter og en lokation, hvor kokken står klar til at hjælpe med ekstra retter af samme ret, skulle det blive nødvendigt. I sidste ende, handler det om at påvirke sanse indtrykkene hos køberen.