Stærk Visuel Identitet?

En stærk visuel identitet i jeres reklamer, produkterne og ydelser er essentiel for virksomhedens ansigt udadtil. Som professionel erhvervsfotograf, vil jeg gerne hjælpe med at skabe det perfekte image for jer. Det er vigtigt at jeres kunder, oplever virksomheden fremstå troværdig, flot og professionel. Billederne på hjemmesiden, i tryksager og reklamer er med til at sikre dette.

Portrætter af medarbejdere

Når man kommer ind på en hjemmeside i virksomhedsregi, er det ofte “om” siden folk tjekker først. Derfor er det vigtigt at portrætterne af de ansatte ser professionelle ud, så jeres kunder oplever en virksomhed, der fremstår professionelt. Jeg giver naturligvis gerne sparring til billedeideer, og laver naturligvis professionelle fotos, der får alle de ansatte til at se godt ud. Jeg medbringer altid transportabelt studie og lys med baggrunde, så vi kan lave de bedste og mest stilrene medarbejderportrætter.

MILJØ OG ON-LOCATION BILLEDER

Det er ikke kun de ansatte og ledelsen, der skal se godt ud på billederne. Selve virksomheden fortjener selvfølgelig også at indgå i billedeserien. Jeg bruger ofte en time eller 2 på at gå rundt og fange stemningsbilleder af arbejdsgangen i virksomheden, og fanger denne fra sin bedste side. I kan også opleve at skulle bruge netop disse billeder i reklame og brochure i et salgsfremmende reklamefremstød.

Vi klarer forskellige fotografiske ydelser for

Reklamebureauer, firmaer, mindre selvstændige og offentlige institutioner. 

Jeg har i flere år jobbet, som erhvervsfotograf og har mødt masser af spændende mennesker og virksomheder. Jeg nyder den forskellighed og intensitet, der ligger i de forskellige virksomhedsformer. Jeg nyder samarbejdet om en virksomheds visuelle identitet. For mig er den fotografiske ydelse, som erhvervsfotograf, uden tvivl en af de mest spændende opgaver man kan påtage sig, som fotograf.